A terápiáról
Galéria
Kapcsolat

Miről is van szó? Évezredek óta ismert a hangok emberekre gyakorolt harmonizáló, nyugtató, gyógyító hatása. Bár az előző századokban misztikum vette körbe a hang-, és rezgésterápiát, mára – köszönhetően neves kutatók munkájának – visszatért a hétköznapokba, mint sikeresen alkalmazott alternatív gyógymódok egyike. Hatásos terápiának tartják stressz hatására kialakult betegségek, depresszió, pánikbetegség, „menedzserbetegség”, fizikai kimerültség, gyerekeknél hiperaktivitás, iskolai tanulási, koncentrációs problémák kezelésére. Segítség lehet nyaki, háti, deréktáji, ízületi fájdalmak, alvási gondok, állandó fejfájás stb. esetén. A hangtálak rezgései olyan mélyen hatolnak be a szervezetbe, hogy minden sejtet fel tudnak ébreszteni, aktivizálni.

A hangtálas kezelésnél a vendég kényelmesen elhelyezkedik az ágyon, majd a teste köré és a test egyes pontjaira tálak kerülnek. A kezelés során ezeket a tálakat, egy több évtizedes tapasztalattal összeállított tematika alapján, finom ütésekkel és dörzsöléssel megszólaltatom. Egy kezelés időtartama 45-60 perc.

A csoportos hangfürdő alkalmával a hangtálak mellett gongokat, esőbotot, óceándobot stb. használok, ezek segítségével, közel 1 órában, egy varázslatos utazásra viszem el a részvevőket.